Νέο παραλήρημα Κιλιτσντάρογλου: Υπάρχουν 156 νησιά και βραχονησίδες της Τουρκίας στο Αιγαίο - iefimerida.gr

Νέο παραλήρημα Κιλιτσντάρογλου: Υπάρχουν 156 νησιά και βραχονησίδες της Τουρκίας στο Αιγαίο

Φωτογραφία: Twitter @@kilicdarogluk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο ηγέτης του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο Τούρκος πολιτικός σε συνάντηση που είχε με Ευρωπαίους πρέσβεις, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sozcu, μίλησε για το Αιγαίο υποστηρίζοντας εκ νέου πως υπάρχουν νησίδες και νησιά που ανήκουν στην Τουρκία.

«Δεν θέλουμε μια σύγκρουση στο Αιγαίο. Υποστηρίζουμε πάντα μία λύση μέσω διαλόγου. Στο Αιγαίο υπάρχουν 156 νησιά και βραχονησίδες που ανήκουν στην Τουρκία και η στρατιωτικοποίηση τους δεν είναι σωστή», δήλωσε σύμφωνα με τον τουρκικό ιστότοπο.

Σχετικά με τη Σύνοδο της ΕΕ στις Βρυξέλλες και το ζήτημα των γεωτρήσεων στην ανατολική Μεσόγειο που πρόκειται να φέρουν στο τραπέζι η Κύπρος και η Ελλάδα, ο Κιλιτσντάρογλου είπε: «Δεν είναι σωστές οι μονομερείς αποφάσεις χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι Τουρκοκύπριοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ