Παναθηναϊκός: 20% ο Γιαννακόπουλος στο νέο πρότζεκτ -Επικεφαλής σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: 20% ο Γιαννακόπουλος στο νέο πρότζεκτ -Επικεφαλής σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μετοχική σύνθεση στο πρότζεκτ «Athens Alive» συμφώνησαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του, στη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη στο Λονδίνο, όπου η κάθε πλευρά συνοδευόταν από τους νομικούς της συμβούλους.

Πιο συγκεκριμένα, σε οριστική συμφωνία έφτασαν τα πολυεθνικά funds και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το πλάνο «Athens Alive»

Αναλυτικά:

  • Τα ποσοστά συμμετοχής στη μετοχική σύνθεση για το «Athens Alive» ως συνολικό πρότζεκτ είναι 80% για τα πολυεθνικά «Funds» και 20% για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
  • Τα ποσοστά συμμετοχής στην ΚΑΕ και την ΠΑΕ είναι αντιστρόφως ανάλογα. Δηλαδή, 80% για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και 20% ο Ερασιτέχνης και τα funds.
  • Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι υποχρεωτικά επικεφαλής σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τρία χρόνια από την ημέρα των υπογραφών του συνολικού πρότζεκτ, ενώ η οικονομική συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρότζετ υπολογίζεται λίγο πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ (ενδέχεται να φτάσει και τα 200 εκ., ανάλογα με το τελικό κόστος), συν την ενσωμάτωση/παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο «πακέτο».

Πολλαπλά κέρδη είχε για τον Παναθηναϊκό η φιλική αναμέτρηση με τη Σπάρτη. Στο παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να διατηρήσουν αγωνιστικό ρυθμό λόγω της διακοπής, οι πράσινοι κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 της ομάδας της Λακωνίας. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ