Τίτλοι τέλους για τον Ιμπραΐμοβιτς στην Μάντσεστερ Γ. -Πάει στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για τον Ιμπραΐμοβιτς στην Μάντσεστερ Γ. -Πάει στις ΗΠΑ

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 36 χρόνια του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι προς τις ΗΠΑ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύνει την συνεργασία της με τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος τερματίζει άδοξα τη δεύτερη θητεία τους στους «μπέμπηδες». Επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι οι ΗΠΑ και οι Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Το BBC μετέδωσε ότι ο προπονητής του στη Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει δώσει την έγκρισή του να λυθεί το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Sports Illustrated», ο Ιμπραΐμοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λος Άντζελες μέχρι το τέλος της σεζόν του 2019. Οι ετήσιες αποδοχές του, αναφέρει, θα είναι 1,5 εκατομμύρια δολάρια (1,2 εκατομμύρια ευρώ). «Ο "Ίμπρα" θα φτάσει στην Καλιφόρνια την επόμενη εβδομάδα και ίσως κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι στις 31 Μαρτίου μεταξύ των Γκάλαξι και των Λος Άντζελες FC» έγραψε το περιοδικό.

«Όλοι στο κλαμπ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ζλάταν για την προσφορά του από όταν ήρθε στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «κόκκινοι διάβολοι».

It's been a blast, Zlatan. pic.twitter.com/1mchkTH2Zj

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ