Τσίπρας από Βρυξέλλες: Ζήτησα στήριξη για τους 2 αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία - iefimerida.gr

Τσίπρας από Βρυξέλλες: Ζήτησα στήριξη για τους 2 αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία

Φωτογραφία: AlexisTsipras/Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας παρεβρέθηκε στην συνάντηση των Ευρωπαίων σοσιαλιστών και ζήτησε την στήριξη τους για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις αρχές του μήνα στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Αναλυτικά όσα έγραψε μέσω Twitter ο Πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες:

«Στην συνάντηση των Ευρωπαίων σοσιαλιστών ζήτησα τη στήριξη του PES για τους δυο αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία. Για το συμβάν με τον Ρώσο πράκτορα στη Βρετανία, τόνισα πως πρέπει να είναι αποφασιστική η καταδίκη μας αλλά να αντιμετωπίσουμε την υπόθεση με ψυχραιμία».

Στην συνάντηση των Ευρωπαίων σοσιαλιστών ζήτησα τη στήριξη του PES για τους δυο αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία. Για το συμβάν με τον Ρώσο πράκτορα στη Βρετανία, τόνισα πως πρέπει να είναι αποφασιστική η καταδίκη μας αλλά να αντιμετωπίσουμε την υπόθεση με ψυχραιμία. pic.twitter.com/5o24jglH1w

Τετ α τετ και με Μέρκελ

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τετ α τετ και με την γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της συνεδρίασης του ευρωπαϊκού συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Τσίπρας από Βρυξέλλες: Ζήτησα στήριξη για τους 2 αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία | iefimerida.gr 0

IntimeNews © European Union

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ