Η Κλόε Καρντάσιαν με μαύρα εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κλόε Καρντάσιαν με μαύρα εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει [εικόνα]

Η Κλόε Καρντάσιαν ποζάρει με εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννήσει η Κλόε Καρντάσιαν το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Τρίσταν Τόμσον, αλλά εάν νομίζετε πως θέλει να κρύβει την τεράστια κοιλιά της, κάνετε λάθος. Στην πραγματικότητα, κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Η τηλεπερσόνα μοιράστηκε μια φωτογραφία που την φωτογράφιση της τελευταίας της κολεξιόν με ρούχα για εγκύους και στην οποία εμφανίζεται με εσώρουχα. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Κλόε κρατά την κοιλιά της ποζάροντας με ένα μαύρο σουτιέν και στρινγκ, ενώ στους ώμους της πέφτει μια μεταξωτή μαύρη ρόμπα.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 21, 2018 at 6:01am PDT

Πριν από λίγες ημέρες, η Κλόε Καρντάσιαν προκάλεσε και πάλι τον κόσμο με τη φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram που τη δείχνει γυμνόστηθη να διαφημίζει τα νέα παντελόνια τζιν για εγκύους από τη σειρά της «Good American».

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 20, 2018 at 7:20am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ