Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε αποθήκη πρώην ιδιοκτήτης ΕΛΔΕ στον Βόλο - iefimerida.gr

Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε αποθήκη πρώην ιδιοκτήτης ΕΛΔΕ στον Βόλο

Φωτογραφία: e-volos.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη δίπλα από το σπίτι του στον Βόλο εντοπίστηκε o πρώην ιδιοκτήτης Εταιρείας Λήψης και Διαβίβασης Εντολών Αχιλλέας Κουτσαυτίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας την εποχή της ανόδου του Χρηματιστηρίου διατηρούσε την ΕΛΔΕ και μάλιστα με μεγάλη δραστηριότητα, την οποία ωστόσο χτύπησε η κρίση που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων.

Σύμφωνα με e-volos.gr , πριν από λίγες εβδομάδες είχε χάσει την μητέρα του, ενώ ο ίδιος πριν λίγες ώρες είχε πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο του Βόλου, αφού αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούν οι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, οι οποίοι έχουν παραγγείλει και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ