Euroleague: «Κλείδωσε» την πρόκριση στα πλέι οφ η Κίμκι - iefimerida.gr

Euroleague: «Κλείδωσε» την πρόκριση στα πλέι οφ η Κίμκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόκριση της -και μαθηματικά- στα πλέι οφ της Euroleague πανηγύρισε στην Πόλη η Κίμκι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «απέδρασε» με πολύτιμο «διπλό» (85-73) από την έδρα της ουραγού Αναντολού Εφές (6-21), αυξάνοντας σε 16-11 το ρεκόρ της και δημιουργώντας τετραπλή ισοβαθμία στην 4η θέση της κατάταξης, με την ίδια να καταλήγει στην 7η θέση, πίσω από τον Παναθηναϊκό (σ.σ. 4. Ρεάλ Μαδρίτης, 5. Ζαλγκίρις Κάουνας, 6. Παναθηναϊκός, 7. Κίμκι).

Ο Εγκόρ Βιάλτσεβ αποδείχθηκε το... κρυφό χαρτί του Γιώργου Μπαρτζώκα, στην αποψινή αναμέτρηση, με τον Ρώσο γκαρντ να καλύπτει επάξια το κενό του τραυματία Τζέιμς Αντερσον, και με προσωπικές ενέργειες του στο τελευταίο πεντάλεπτο (8π.) να οδηγεί την Κίμκι στην επιτυχία. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ρεκόρ καριέρας σε πόντους στην Euroleague (13π.).

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια επιδόθηκε σε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μπάμπεργκ (103-79) και βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 14-13 «στρογγυλοκάθισε» μόνη της στην όγδοη θέση της κατάταξης, που οδηγεί στα πλέι οφ. Κορυφαίος των νικητών, που έδωσαν ρεσιτάλ από τα 6.75 (13/27 τρίποντα), ο Τζέισον Γκρέιντζερ με 17 πόντους και 7 ασίστ.

Τέλος, στη Μάλαγα, η Ουνικάχα αναδείχθηκε νικήτρια στον ισπανικό «εμφύλιο» με την Μπαρτσελόνα (95-91), συμπληρώνοντας τις 11 νίκες στην εφετινή Euroleague. Στον αντίποδα, οι «μπλαουγκράνα» «βυθίστηκαν» στο 9-18. Με 21 πόντους και 4/4 τρίποντα ο Ντάνιελ Ντίεθ οδήγησε την επίθεση της Μάλαγα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Γιώργος Μπαρτζώκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ