Παναθηναϊκός: «Πρώτα οι υπογραφές για το ΟΑΚΑ, μετά η ΠΑΕ» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Πρώτα οι υπογραφές για το ΟΑΚΑ, μετά η ΠΑΕ»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο ΠΑΟ να χρειάζεται άμεσα χρήματα για να πληρώσει τις τεράστιες οφειλές του, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι διατεθειμένοι οι συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επενδύσουν άμεσα.

Και αυτό μέχρι να έχουν έγγραφες δεσμεύσεις και υπογραφές από την πλευρά της κυβέρνησης για το «Athens Alive» πρότζεκτ στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Αυτό προκύπτει μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο με τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων εταιριών. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τον κίνδυνο υποβιβασμού λόγω χρεών, προτείνοντας την άμεση είσοδο της κοινοπραξίας στη μετοχική σύνθεση. Ωστόσο, το κονσόρτσιουμ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση, ενώ ο Γιαννακόπουλος ενημέρωσε την κοινοπραξία και για το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ