Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό -Ανδρες και γυναίκες προκρίθηκαν στον τελικό του Chalenge Cup στο βόλεϊ - iefimerida.gr

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό -Ανδρες και γυναίκες προκρίθηκαν στον τελικό του Chalenge Cup στο βόλεϊ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια επιτυχία για τα δύο τμήματα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με την πρόκριση της γυναικείας και ανδρικής ομάδας του συλλόγου στον τελικό του Challenge Cup.

Αρχικά, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού προκρίθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον τελικό του Challenge Cup. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας απέκλεισε με δύο νίκες τη Ντιναμό Κρασνοντάρ, καθώς μετά το 3-2 στο «Μελίνα Μερκούρη» νίκησε κι απόψε (21/03) τις Ρωσίδες, στο γήπεδό τους, με το εμφατικό 3-0. Τα σετ (πρώτη η γηπεδούχος ομάδα): 20-25, 15-25, 13-25.

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στον τελικό του Challenge Cup, το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησαν και οι ανδρες του πειραϊκού σωματείου! Οι «ερυθρόλευκοι» κατάκτησαν τα πρώτα δύο σετ στον επαναληπτικό ημιτελικό με την (επίσης ρωσική) Σουργκούτ (25-22, 25-17) και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη τους με 3-0 στον πρώτο αγώνα πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Ραβέννα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ