Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν γεννήσει -Ζωηρό χρώμα σε ένα κομψό σύνολο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν γεννήσει -Ζωηρό χρώμα σε ένα κομψό σύνολο [εικόνες]

Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Κέιτ Μίντλετον περιμένει να καλωσορίσει το τρίτο της παιδί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και παρόλο που πλησιάζει η ημέρα να γεννήσει έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Η Κέιτ είναι πολύ απασχολημένη με τα βασιλικά της καθήκοντα. Την Τετάρτη 21 Μαρτίου έκανε μια ακόμα πολύ κομψή εμφάνιση ντυμένη με ένα ζωηρό και ανοιξιάτικο χρώμα που τραβούσε τα βλέμματα. Ακόμα και στην κατάσταση της δεν ξεχνά το φιλανθρωπικό έργο της και είναι πάντα διατεθειμένη να βοηθήσει.

Εμφανίστηκε στο Λονδίνο για το Βασιλικό Ίδρυμα, προκειμένου να παρουσιάσει συμπόσιο για την έγκαιρη παρέμβαση για παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με το παλάτι του Kensington, η εκδήλωση φέρνει κοντά ακαδημαϊκούς, ερευνητές, επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς για να συζητήσουν την περιγεννητική, τη μητρική και τη βρεφική ψυχική υγεία....

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Εγκυμοσύνη εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ