Εκδίκαση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια μετά το ντου με το όπλο - iefimerida.gr

Εκδίκαση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια μετά το ντου με το όπλο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή ή το αργότερο τη Δευτέρα, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει γνωστή η απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής της Super League για τα όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο ομάδες κατέθεσαν τα υπομνήματά τους για την υπόθεση του επεισοδιακού ντέρμπι και πλέον αναμένεται η απόφαση η οποία εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως είναι σημαντικές καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, Σπυρίδων Καποδίστριας ζήτησε (μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και έλαβε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των αποδυτηρίων της Τούμπας.

Από το υλικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η θέση του ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Και αυτό διότι μετά το ντου με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μετέβη με τους μπράβους του και στα αποδυτήρια και μάλιστα συνυπήρξε για λίγο στον ίδιο χώρο με τον διαιτητή Κομίνη.

Το βίντεο δεν έχει ήχο για να ακουστεί αν λέει κάτι και τι, ενώ μένει να φανεί αν ο δικαστής το λάβει υπόψιν του. Πάντως, ενισχύει την θέση της ΑΕΚ για το κλίμα τρομοκρατίας και μετά τη διακοπή, καθώς ο αρνητικός πρωταγωνιστής μετέβη εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ Ιβάν Σαββίδης Βίντεο Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ