Μητέρα θέλει να γίνει ξανά η Κρις Τζένερ- Αυτή τη φορά μέσω υιοθεσίας - iefimerida.gr

Μητέρα θέλει να γίνει ξανά η Κρις Τζένερ- Αυτή τη φορά μέσω υιοθεσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μα τι έχουν πάθει όλες οι Καρντάσιαν και θέλουν όλες να αποκτήσουν μωρό; Αυτή τη φορά, φαίνεται πως ακόμη και η μητέρα των Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, θέλει να επεκτείνει κι άλλο την οικογένεια, αποκτώντας άλλο ένα μωρό.

Η Τζένερ είναι ήδη μητέρα 6 παιδιών και γιαγιά 8 εγγονών αλλά τα αμερικανικά δημοσιεύματα λένε πως προσπαθεί να υιοθετήσει ένα παιδί 5 ετών με τον σύντροφό της, Κόρεϊ Γκαμπλ.

Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό «Closer»: «Η Κρις θέλει απελπισμένα ένα ακόμη παιδί από τότε που η μεγαλύτερη κόρη της, Κόρτνεϊ, γέννησε το πρώτο της εγγόνι, τον Μέισον, πριν από 8 χρόνια. Βλέποντας τους απογόνους της να κάνουν παιδιά, θέλει κι αυτή ένα ακόμη».

Η πηγή συνέχισε: «Ο Κόρεϊ έχει ερωτευτεί ένα 5χρονο αγόρι από ένα ορφανοτροφείο στα περίχωρα του Λος Άντζελες. Είναι στη διαδικασία της απαραίτητης συμπλήρωσης όλων των εγγράφων με την ελπίδα πως θα μπορούσαν να πάρουν το γιο τους ακόμη και τον επόμενο μήνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ