Μια 44χρονη δίνει την πιο ωραία απάντηση σε σχόλιο ότι είναι πολύ μεγάλη για να θηλάζει - iefimerida.gr

Μια 44χρονη δίνει την πιο ωραία απάντηση σε σχόλιο ότι είναι πολύ μεγάλη για να θηλάζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την εκφράζει ελεύθερα, φτάνει να μην πιστεύει ότι είναι η μοναδικά σωστή όταν, μάλιστα, δεν την στηρίζει με επιστημονικά τεκμήρια.

Κάθε αυθαίρετη γενίκευση μπορεί να γίνει ακόμα και επικίνδυνη για την υγεία μας και την ψυχολογία μας. Κάθε γυναίκα είναι ελεύθερη να κάνει οικογένεια και παιδί, αν το επιθυμεί και όποτε το επιθυμεί. Και πουθενά δεν έχει να δώσει λογαριασμό για την απόφασή της, που είναι καθαρά και αυστηρά προσωπική.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να την επηρεάσει ή να την φέρει σε αμηχανία για το θέμα «παιδί».

Η Stefania Girladi είναι 44 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Το πρώτο της παιδί ήρθε στη ζωή της όταν εκείνη ήταν 37 ετών. Αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια ένα συμβάν που πυροδότησε την έντονη αντίδρασή της.

Tο περιστατικό έχει ως εξής: Η Stefania Girladi, ενώ βρισκόταν σε ιατρείο και περίμενε να δει τον γιατρό της, άκουσε τη συζήτηση δύο γυναικών για τον θηλασμό.

H απάντηση μιας 44χρονης σε σχόλιο ότι είναι «πολύ μεγάλη για να θηλάζει», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα θηλασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ