Συγχαρητήρια Γεννηματά στον νέο πρόεδρο της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια Γεννηματά στον νέο πρόεδρο της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου

φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Φώφη Γεννηματά, προέδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, στον Udo Bullmann, νέο πρόεδρο της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου.

Η επιστολή της Φώφης Γεννηματά

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Θέλω να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Προέδρου της ομάδας Σοσιαλιστών Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τώρα που η Ευρώπη έχει να αντιμετωπίσει πολλαπλά ζητήματα η εκλογή σας εγγυάται ότι οι δημοκρατικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε στιβαρά χεριά και θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν θέματα για το μέλλον ειδικά εν όψει των Ευρωεκλογών.
Ευελπιστώ να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο προσεχές μέλλον και να εργαστούμε προς όφελος του κοινού μας σκοπού.
Με εκτίμηση
Φώφη Γεννηματά

Ο γερμανός Udo Bullmann εξελέγη πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά την παραίτηση του Τζιάνι Πιτέλα που ακολούθησε την εκλογή του στην ιταλική Γερουσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ