«Ανειδίκευτη λεσβία» -Στάζει χολή αντίζηλη της Σίνθια Νίξον από το Sex and the City [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ανειδίκευτη λεσβία» -Στάζει χολή αντίζηλη της Σίνθια Νίξον από το Sex and the City [εικόνες]

Η υποψήφια για τη δημαρχεία της ΝέαςΥόρκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν προσβλητικό όρο χαρακτήρισε η πρώην υποψήφια δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Κριστίν Κουίν, την νυν υποψήφια για την ίδια θέση και πρωταγωνίστρια της σειράς «Sex and the City», Σίνθια Νίξον.

«Ανειδίκευτη λεσβία» -Στάζει χολή αντίζηλη της Σίνθια Νίξον από το Sex and the City [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Κουίν, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και λεσβία η ίδια, χρησιμοποίησε απαράδεκτους και σεξιστικούς όρους, χαρακτηρίζοντας την Νίξον «ανειδίκευτη λεσβία» και μάλιστα, την ημέρα που η δεύτερη ξεκίνησε την εκστρατεία της για να γίνει η επόμενη δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Η πρώην υποψήφια για τη θέση του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Κριστίν Κουίν. Φωτογραφία: AP

Αναφερόμενη στην αποτυχημένη καμπάνια της για τον δήμο το 2013, την οποία η Νίξον, στενή φίλη του Ντε Μπλάσιο, δεν υποστήριξε, η Κουίν δήλωσε στη New York Post:

«Ανειδίκευτη λεσβία» -Στάζει χολή αντίζηλη της Σίνθια Νίξον από το Sex and the City [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Είμαι έκπληκτη από αυτόν τον αγώνα. Η Σίνθια Νίξον ήταν αντίθετη στην ύπαρξη μιας κατάλληλης λεσβίας στη θέση της δημάρχου. Τώρα θέλει να γίνει η ίδια μια ανειδίκευτη λεσβία κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Πρέπει να έχεις τα προσόντα και την εμπειρία. Δεν έχει τα προσόντα για να γίνει δήμαρχος».

Η Κριστίν Κουίν με τη σύζυγό της

Η Νίξον απάντησε στα σχόλιά της λέγοντας πως η εκστρατεία δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλικότητά τους. «Το ότι είναι λεσβία κι εγώ είμαι λεσβία, δεν είναι αυτό το θέμα» είπε.

«Ανειδίκευτη λεσβία» -Στάζει χολή αντίζηλη της Σίνθια Νίξον από το Sex and the City [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φυσικά τα σχόλια της Κουίν εξαπλώθηκαν ταχύτατα στο διαδίκτυο και οι περισσότεροι τα χαρακτήρισαν ως «ασήμαντα».

Η Σίνθια Νίξον με τη σύζυγό της. Φωτογραφία: Splash News

Μετά από τα σχόλια, η Κριστίν Κουίν προσπάθησε να τα μαζέψει λίγο, αλλά επανέλαβε την οργή της για το γεγονός πως η Νίξον δεν την είχε υποστηρίξει το 2013.

«Για να είμαι ειλικρινής, η σεξουαλικότητα της Σίνθια Νίξον δεν έχει καμία σχέση με την υποψηφιότητά της και δεν ήταν πρόθεσή μου να εστιάσω σε αυτό. Θέλω να είμαι σαφής. Ποτέ δε θα ήθελα να επικρίνω κάποιον λόγω της ταυτότητάς του. Το έχω ζήσει ξανά και ξανά και ποτέ δε θα το υποστήριζα ή θα το καταδίκαζα. Ως λεσβία που διεκδίκησα μία από τις υψηλότερες θέσεις στη χώρα, ξέρω πως είναι. Και ξέρω πως είναι επιτακτική ανάγκη να ενθαρρύνουμε περισσότερα μέλη της κοινότητάς μας να διεκδικήσουν αυτό το αξίωμα. Η Σίνθια Νίξον αντιτάχθηκε με σθένος στην υποψηφιότητά μου για τη Νέα Υόρκ,η παρά τα προσόντα μου και παρά τα ισχυρά προοδευτικά διαπιστευτήριά μου. Προσπαθούσα να κάνω μία σύγκριση μεταξύ των δυο μας. Το πραγματικό σημείο στο οποίο ήθελα να σταθώ ήταν το θέμα των προσόντων. Δεν πιστεύω πως έχει τα προσόντα» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ