Η μητέρα της Χριστίνας Πολίτη έλαμψε στην πασαρέλα των Madwalk [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μητέρα της Χριστίνας Πολίτη έλαμψε στην πασαρέλα των Madwalk [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο fashion show του Βασίλη Ζούλια στα φετινά Madwalk, είδαμε πώς ορίζεται η γοητεία που αντέχει στο χρόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Υακίνθη Καραβίτη-Πολίτη περπάτησε στην πασαρέλα, σε επίδειξη του Βασίλη Ζούλια. Ο σχεδιαστής έχει βρει σε εκείνη τη γυναίκα που εκφράζει την αληθινή ομορφιά.

Φορώντας ένα ανοιξιάτικο φόρεμα και παλτό με floral prints έμοιαζε με σταρ, το βράδυ της Δευτέρας. Η μητέρα της δημοσιογράφου και κοσμικογράφου, Χριστίνας Πολίτη, στέφθηκε Mις Ελλάς το 1959. Την ίδια χρονιά, τον τίτλο της Σταρ Ελλάς κατέκτησε η Ζωή Λάσκαρη.

Η καριέρα της στο μόντελινγκ έζησε την πιο δυνατή της στιγμή στη δεκαετία του ‘60.

Ο πατέρας της Υακίνθης, Αλέξανδρος Καραβίτης, λυράρης και ένας άνθρωπος-σύμβολο στην Κρήτη ήταν σύμμαχος στα όνειρα της κόρης του και την παρότρυνε να λάβει μέρος στα καλλιστεία. Μια απόφαση που της βγήκε σε καλό.

Τα διεθνή μέσα επαινούν την ομορφιά της, τα υπέροχα χαρακτηριστικά της και το attitude της. Υστερα ήρθε ο έρωτας. Η Υακίνθη γνωρίζει το Νίκο Πολίτη και λίγο μετά έρχεται στη ζωή τους, η Χριστίνα.

Δείτε την εμφάνιση της μητέρας της Χριστίνας Πολίτη στην πασαρέλα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ