Σε έναν κόσμο γεμάτο Καρντάσιαν, γίνε μια Ολσεν [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε έναν κόσμο γεμάτο Καρντάσιαν, γίνε μια Ολσεν [εικόνες]

Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αδερφές Όλσεν δεν ασχολούνται ενεργά με την υποκριτική εδώ και είκοσι χρόνια, η εταιρεία μόδας που διατηρούν δεν φέρει το όνομα τους, ενώ απέχουν ευλαβικά από την πρώτη στιγμή από όλα τα social media.

Πώς καταφέρνουν, τότε, να είναι δύο από τις πλουσιότερες γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος;

Σίγουρα, έχει περάσει πολύς καιρός από την εποχή που οι δυο τους συμμετείχαν στη θρυλική σειρά Full House. Ο ρόλος της Michelle Tanner (όπου υποδυόταν από 6 μηνών εναλλάξ η Mary Kate και η Ashley) τις καθιέρωσε ως τις πιο αξιολάτρευτες δίδυμες παγκοσμίως.

Καθ' όλη τη διάρκεια των 90s αλλά και early 00s είχαν δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο ρεύμα αναγνωρισιμότητας. Μάλιστα, το 2007 είχαν ανακηρυχθεί ως οι ενδέκατες πιο πλούσιες γυναίκες στο χώρο της ψυχαγωγίας από το Forbes. Η τότε εταιρεία τους, Dualstar Entertainment Group, είχε κέρδη από δικαιώματα ταινιών αλλά και merchandise (βιβλία, ρούχα, κούκλες, video games) όπου άγγιζαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο. Οι ίδιες ήταν μόλις 21. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, κυρίως η προσέγγιση τους απέναντι στην αναγνωρισιμότητα και το star system.

Διαβάστε το success story των αδελφών Olsen και όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕΣ OLSEN
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ