Δημήτρης Καμμένος: Θα απαντάμε στις προκλήσεις -Δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι - iefimerida.gr

Δημήτρης Καμμένος: Θα απαντάμε στις προκλήσεις -Δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι».

Με αυτή τη φράση σχολίασε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μπορέι χθες στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ο πρόεδρος του κόμματος να τράβηξε αυτιά σε όσους ανεβάζουν τους τόνους μέσα στη συγκυβέρνηση, ωστόσο ο Δημήτρης Καμμένος ακολούθησε την εντολή «απαντάμε στις προκλήσεις που δεχόμαστε». Εξάλλου αυτό είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα σενάρια περί ρήξης στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η συνεργασία με Τσίπρα θα πάει μέχρι τέλους».

«Αν μας αμφισβητεί κάποιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ θα του απαντάμε»

Υπενθυμίζεται ότι χθες στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος φέρεται να παρότρυνε τους βουλευτές του «αν μας αμφισβητεί κάποιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ θα του απαντάμε». Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ -όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες- τράβηξε αφτιά και σε όσους δικούς του, το τελευταίο διάστημα, με δηλώσεις τους, ενίσχυσαν τα σενάρια περί ρήξης, με φόντο όσα συνέβησαν και στο ποδόσφαιρο, αλλά και την σοβαρή υπόθεση για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ