Πασκουάλ: «Δεν διαλέγω αντίπαλο» - iefimerida.gr

Πασκουάλ: «Δεν διαλέγω αντίπαλο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός «σφράγισε» την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague χάρη στην επιβλητική νίκη του, 91-71, επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ, σε συνδυασμό με την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη Φενερμπαχτσέ, με τους Ισραηλινούς να μένουν εκτός οκτάδας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως «είμαστε ευτυχείς που έχουμε προκριθεί» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της 27ης αγωνιστικής, ενώ όταν ρωτήθηκε για πιθανές... προτιμήσεις του ως προς τον αντίπαλο των «πρασίνων» στα πλέι οφ απάντησε: «Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε έχω διαλέξει αντίπαλο. Είμαι ρομαντικός, θέλω να νικάω κάθε φορά και να μην μπλέκω σε διάφορα παιχνίδια περί επιλογής αντιπάλων».

«Eίμαστε χαρούμενοι γι? αυτή τη νίκη, ειδικά επειδή την κάναμε μπροστά στο κοινό μας. Πιστεύω πως όλοι το απόλαυσαν, γιατί κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με ωραίο μπάσκετ. Όλοι έκαναν σπουδαία δουλειά, με κάποια λαθάκια, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι...».

Σε ερώτηση για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ που υπάρχει από απόψε, βάσει... μαθηματικών είπε: «Είμαστε αρχικά ευτυχείς που έχουμε προκριθεί. Όταν άρχισε η Euroleague, βλέποντας την ποιότητα των αντιπάλων, η πρόκριση στους "8" αποτελούσε μια πρόκληση.

Γι? αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε όλους τους παίκτες για τη δουλειά που έχει γίνει. Σε ατομικό επίπεδο, αποτελεί την 11η συμμετοχή μου στα πλέι οφ, που με κάνει πολύ χαρούμενο. Πλέον θα πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν τελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Για το ματς με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ που ακολουθεί, ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε «Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα για εμάς που το παιχνίδι γίνεται τόσο σύντομα. Σαφώς είναι καλύτερα να παίζεις μετά από νίκη, παρά μετά από ήττα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμη δεν είμαστε απολύτως καλά. Έχουμε δύο παιδιά (Έιντριαν Πέιν και Μάικ Τζέιμς) που παλεύουν να μπουν καλύτερα, δουλεύουν σκληρά, αλλά δεν μπορούν όλα να γίνουν άμεσα. Πιστεύω ότι σταδιακά θα μπορέσουμε να επανέλθουμε στην καλή κατάσταση που ήμασταν τον Ιανουάριο».

Για τις ομάδες που προπορεύονται στην κατάταξη και τα πιθανά σταυρώματα στα πλέι οφ, επισήμανε: «Όχι, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί. Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε έχω διαλέξει αντίπαλο. Είμαι ρομαντικός, θέλω να κερδίζω κάθε φορά και να μην μπλέκω σε διάφορα παιχνίδια περί επιλογής αντιπάλων».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την απόδοση του Μάικ Τζέιμς και την προσφορά του στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Πασκουάλ είπε: «Ήταν σοβαρός σε άμυνα και επίθεση. Μας βοήθησε πολύ. Είχε κάποιες πολύ καλές επιλογές. Όπως είπα και πριν, δεν γίνονται μαγικά. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του και ευελπιστώ να μας βοηθήσει εξίσου στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάβι Πασκουάλ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ