Παναθηναϊκός: Συναγερμός για την αποφυγή του υποβιβασμού - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Συναγερμός για την αποφυγή του υποβιβασμού

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟ, παρά το έντονο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον επιχειρηματιών που τον πλαισιώνουν.

H ΕΠΟ φαίνεται πως αδυνατεί να περάσει τη διάταξη που υπάρχει στην UEFA και η οποία δίνει τριετή περίοδο χάριτος και επιτήρησης λόγω ειδικών συνθηκών σε ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όπως ο Παναθηναϊκός. Μια διάταξη στην οποία σχεδόν είχαν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, αφού αδειοδότηση με τον φάκελο που θα παραδώσουν δεν πρόκειται να πάρουν. Κι αν δεν υπάρχει διάταξη, τότε υπάρχει υποβιβασμός...

Η ΕΠΟ δεν μπορεί να κάνει τροποποιήσεις μεσούσης της σεζόν, αφού είναι εκτός νόμου κάτι τέτοιο και είναι πιθανό το Δ.Σ να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Και στον Παναθηναϊκό πλέον τρέχουν για να προλάβουν και από νωρίς το απόγευμα στους «πράσινους» επικρατεί συναγερμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός υποβιβασμός διάταξη UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ