Νέα πειθαρχική έρευνα κατά του Εφέτη Σκουτέρη -Αμφισβητείται η δικαστική του κρίση - iefimerida.gr

Νέα πειθαρχική έρευνα κατά του Εφέτη Σκουτέρη -Αμφισβητείται η δικαστική του κρίση

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εφέτης Δημήτρης Σκουτέρης που εξέδωσε απόφαση... χάδι για τον ΠΑΟΚ μία τα μεσάνυχτα, πλέον βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση.

Και αυτό διότι μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων στον πρόεδρο πρωτοδικών για την ανακοίνωση της απόφασης για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM «Έφεση της Τρίτης», αποκάλυψε άλλο ένα δικαστικό... μπλέξιμο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε, η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρυσούλα Παρασκευά, διέταξε πειθαρχική έρευνα κατά του δικαστή Σκουτέρη για ένα θέμα που δεν αφορά το ποδόσφαιρο. «Ουσιαστικά αμφισβητείται η δικαστική του κρίση», ήταν το σχόλιο της Μαίρης Μπενέα στον ΣΠΟΡ FM για το θέμα.

Και πλέον αναμένεται αν θα κληθεί ο ίδιος να αποφασίσει για την έφεση που θα ασκήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τιμωρία που θα ανακοινωθεί για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκουτερης εφέτης πειθαρχική δίωξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ