Βίντεο: Οι βαλίτσες με το «ζεστό χρήμα» που καίνε τον Νικολά Σαρκοζί - iefimerida.gr

Βίντεο: Οι βαλίτσες με το «ζεστό χρήμα» που καίνε τον Νικολά Σαρκοζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταινία μυστηρίου θυμίζει η ιστορία της χρηματοδότησης της προεκλογικής καμπάνιας του Νικολά Σαρκοζί απο τον Καντάφι.

Μιά ιστορία στην ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν μυστηριώδεις και σκοτεινοί επιχειρηματίες, άνδρες των μυστικών υπηρεσιών και πολιτικά πρόσωπα της εμπιστοσύνης του γάλου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Ν. Σαρκοζί αρνείται ότι πήρε χρήματα από την οικογένεια Καντάφι. Αλλά τα στοιχεία που έχει στην διαθεσή της η γαλλική Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας καταθέτει ο Νικολά Σαρκοζί, είναι πολλά και συνταρακτικά. Οπως η θυρίδα- χρηματοκιβώτιο που άνοιξε στην διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας Σαρκοζί στην Τράπεζα BNP, ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας Κλώντ Γκουεάντ.

Εκεί λέει φύλασσε τις ομιλίες του υποψηφίου Προέδρου. Η ακόμα τα καρνέ του πρώην πρωθυπουργού της Λιβύης Γκάνεμ που βρίσκονται στα χέρια των αρχών και όπου σημειώνει τα ποσά που μεταφέρθηκαν απο την Τρίπολη στο Παρίσι. Οχι μονο τα ποσά, αλλά και τους μεταφορείς.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γιός του Καντάφι Αλ Ισλάμ. Η ακόμα η σύλληψη γνωστού γαλλο-λιβανέζου επιχειρηματία του περιβάλλοντος Σαρκοζί στο αεροδρόμιο του Παρισιού, με 1,5 εκ ευρώ ζεστό χρήμα μέσα στην βαλίτσα του. Η το μυστηριώδες έμβασμα των 500.000 ευρώ που έλαβε ο επικεφαλής του γραφείου του Σαρκοζί, χωρίς ποτέ να το δηλώσει στην εφορία. Πούλησε κάτι πίνακες δήλωσε μετά. Τα στοιχεία είναι πολλά και πλέον τον λόγο έχει η γαλλική δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρκοζί Καντάφι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ