Κόντρα κυβέρνησης -Κομισιόν μέσω twitter - Για το έργο στις Κυκλάδες - iefimerida.gr

Κόντρα κυβέρνησης -Κομισιόν μέσω twitter - Για το έργο στις Κυκλάδες

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συστάσεις προς τον εκπρόσωπο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά να είναι πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες Τσίπρα προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, προκαλώντας την άμεση απάντηση του κ. Σχοινά.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτιών συντακτών απάντησε στη χθεσινή ανάρτηση του εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, στην οποία χαρακτήριζε ως «λυπηρό» το γεγονός ότι κατά την παρουσίαση της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων τη Δευτέρα, απεκρύβη η ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση του έργου.

«Ο κ. Σχοινάς ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες τις οποίες στη συνέχεια σχολιάζει μέσω twitter», σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος.

Τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν άφησε ασχολίαστη ο κ. Σχοινάς, ο οποίος απάντησε άμεσα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι «η αναφορά στην κάλυψη - και όχι στην ομιλία του Πρωθυπουργού - των εγκαινίων ήταν σαφής».

«Η σύγκριση με τα περσινά εγκαίνια των διωρύγων στα Τέμπη με τη παρουσία της Επιτρόπου, Κορίνα Κρέτσου και τη δέουσα προβολή της ΕΕ ακόμη σαφέστερη», συμπλήρωσε ο κ. Σχοινάς.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου της Κομισιόν

Η αναφορά στην κάλυψη - και όχι στην ομιλία του ΠΘ - των εγκαινίων ήταν σαφής. Η σύγκριση με τα περσινά εγκαίνια των διορύγων στα Τεμπη με τη παρουσία της Επιτρόπου @CorinaCretuEU και την δέουσα προβολή της ΕΕ ακόμη σαφέστερη. https://t.co/a5IhXy7ImN

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ