ΣΥΡΙΖΑ για επιστολές για τη Μακεδονία: Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για επιστολές για τη Μακεδονία: Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εξαιρετικά ανησυχητικά» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, όσα κατήγγειλε ο κ. Βούτσης σχετικά με απειλές προς τους βουλευτές για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Ολομέλειας σχετικά με τις απειλές που δέχονται οι βουλευτές με τη μορφή εξωδίκων για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες παμμακεδονικές οργανώσεις και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, θα πέσει στο κενό», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος και η καλλιέργεια σχέσεων καλής γειτονίας με τους λαούς των Βαλκανίων».

«Καλούμε όλα τα κόμματα να πάρουν σαφή θέση κατά των συγκεκριμένων κινήσεων. Η δημοκρατία ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται», υπογραμμίζει κλείνοντας την ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ