Το Twitter βρήκε την πιο χαζή φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Twitter βρήκε την πιο χαζή φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αϊόβα βρέθηκε τη Δευτέρα η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Αμερικανού πρόεδρου, για να προωθήσει μία από τις πρωτοβουλίες του.

Κατά την περιοδεία της σε ένα τοπικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η σύμβουλος του Λευκού Οίκου, φόρεσε μία λευκή ρόμπα, πλαστικά γυαλιά και ένα ζευγάρι γάντια για να κάνει ένα πείραμα. Έπρεπε να μετρήσει τα επίπεδα νικοτίνης που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, σύμφωνα με το Business Insider.

Το Twitter βρήκε την πιο χαζή φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η Ιβάνκα Τραμπ, φυσικά μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στα μέσα κοινωνικη δικτύωσης.

Όπως έγραψε: «Μιλώντας στην Αιόβα σήμερα. Η πρωτοβουλία υποδομής του Ντόναλντ Τραμπ περιλαμβάνει ένα ισχυρό σχέδιο για την επέκταση της μάθησης με επίκεντρο της δεξιότητες για την προετοιμασία της επόμενης γενιάς Αμερικανών εργαζομένων για τις ευκαιρίες απασχόλησης του 21ου αιώνα», έγραψε στο Twitter.

Talking #WorkforceDevelopment and Infrastructure in Iowa today! @realDonaldTrump’s #Infrastructure initiative includes a robust plan to expand skills-focused learning to prepare the next generation of American workers for 21st century job opportunities. pic.twitter.com/10md8d5tnz

Σε απάντηση, οι χρήστες του διαδικτύου πανηγύρισαν, τόσο για την φωτογραφία που παρήγαγε εξαιρετικά meme όσο και για το γεγονός ότι έκανε το ταξίδι αυτό, παρόλο που δεν είχε καμία εμπειρία τόσο σε θέματα υποδομών, όσο και επιστήμης ή εκπαίδευσης.

«Αυτή είναι η πιο χαζή φωτογραφία της Ιβάνκα. Κοιτάξτε την, να κάνει πειράματα» έγραψε κάποιος. «Πέρυσι σχολίαζε τις φουσκάλες της σαμπάνιας. Φέτος προφανώς βρίσκει τη θεραπεία για τον καρκίνο» σχολίασε καυστικά ένας άλλος. «Δείτε την Ιβάνκα που ντύθηκε ως επιστήμονας και την επόμενη εβδομάδα θα ντυθεί ως υπουργός, χωρίς να έχει υπόβαθρο ή γνώστη του αντικειμένου» πρόσθεσε ένας τρίτος.

Ok, here’s my meme; I hope everyone looks at it, cause I’d love some opinions. There was so damned much material to choose from. pic.twitter.com/Ko2XSUWI4H

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ επιστήμονας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ