Βασιλικός γάμος: Ο πρίγκιπας του Αννόβερο παντρεύτηκε μια καλλονή που κόπιαρε το νυφικό της Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Βασιλικός γάμος: Ο πρίγκιπας του Αννόβερο παντρεύτηκε μια καλλονή που κόπιαρε το νυφικό της Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας ακόμη λαμπερός γάμος έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Περού, με πρωταγωνιστές, τον πρίγκιπα Κριστιάν του Ανόβερο και το πρώην μοντέλο και δικηγόρο Αλεσάντρα ντε Όσμα.

Ο 32χρονος Κριστιάν και η 25χρονη ντε Όσμα, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2005, όταν έκανε τον ξεναγό του κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις του στο Περού, την πατρίδα της. Αλλά δεν βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού τότε. Η σχέση τους ξεκίνησε μερικά χρόνια αργότερα. Η πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε το 2011, σύμφωνα με το περιοδικό Hola και αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του 2017.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμος στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, αλλά τώρα αποφάσισαν να κάνουν και τον θρησκευτικό στην πατρίδα του μοντέλου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου, μια μπαρόκ δομή του 17ου αιώνα στο κέντρο της Λίμα.

Αυτό όμως που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η εκπληκτική ομοιότητα του νυφικού της ντε Όσμα με ένα άλλο βασιλικό γαμήλιο φόρεμα: αυτό της Κέιτ Μίντλετον. Αν και η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε ένα χειροποίητο Alexander McQueen με ένα βαθύ ντεκολτέ για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο νυφικών.

Και τα δύο, είχαν ένα αδιαφανές μπούστο και δαντέλα στο στήθος και τα μανίκια. Επίσης και τα δύο φορέματα είχαν πελώριες ουρές και οι δύο νύφες χρειάζονταν βοήθεια για να μην ακουμπούν στο έδαφος. Δύο γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της ετεροθαλούς αδερφής του Κριστιάν, πριγκίπισσας Αλεξάνδρα, κουβαλούσαν την ουρά του νυφικού την ώρα που ο πατέρας της ντε Όσμα την οδηγούσε στην εκκλησία.

Στην περίπτωση της Κέιτ Μίντλετον, ήταν η αδερφή της Πίππα, αυτή που σήκωνε την ουρά του νυφικού της.

Επίσης, και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν τιάρες. Η Ντε Όσμα δφόρεσε την Hanover Floral Tiara, διακοσμημένη με λουλούδια και διαμάντια, που αποτελεί κειμήλιο του οίκου του Ανόβερο. Στην πρόσφατη ιστορία, έχει φορεθεί στο παρελθόν και από την πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο (πρώην Καρολίνα του Μονακό) σε γκαλά το 2004, και η Εκατερίνα Μαλίσεβα (σύζυγος του πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστου Τζούνιορ του Ανόβερο) στο γάμο της πέρυσι.

Η Μίντλετον φορούσε μια τιάρα Cartier, δανεική από τη βασίλισσα, και της οποίας ήταν δώρο για τα 18α γενέθλιά της.

Ακόμη, όπως και το νυφικό της Μίντλετον, έτσι και η νυφική εμφάνιση της ντε Όσμα είχε πολλές ομοιότητες με αυτό της Γκρέις Κέλι. Η ηθοποιός που έγινε πριγκίπισσα έχει στενούς δεσμούς με τα πεθερικά της νύφης: η κόρη της Κέλι, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο είναι η μητριά του πρίγκιπα Κριστιάν. Η πριγκίπισσα Καρολίνα παντρεύτηκε τον πατέρα του Κριστιάν πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστο του Ανόβερο το 1999, αλλά οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Ο πατέρας του γαμπρού


Ο γαμπρός με τη μητέρα του κατευθύνονται προς την εκκλησία

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ