Παναθηναϊκός: Περιμένουν την κυβέρνηση για την πρόταση του «Athens Alive ΟΑΚΑ» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Περιμένουν την κυβέρνηση για την πρόταση του «Athens Alive ΟΑΚΑ»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίσημη εκδήλωση προθέσεων προχώρησε το κονσόρτσιουμ «Athens Alive ΟΑΚΑ», με επιστολή που έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το επενδυτικό σχήμα που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενημέρωσε γραπτώς τη διοίκηση και για τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο για την προοπτική ενασχόλησης του με την ομάδα ποδοσφαίρου και υπό ποιες προϋποθέσεις θα συμβεί κάτι τέτοιο. Πλέον οι επενδυτές περιμένουν την ανταπόκριση της ελληνικής κυβέρνησης και όπως τονίζουν από τη στάση της θα προκύψουν οι επόμενες κινήσεις τους. Κοινώς αν οι εξελίξεις δρομολογηθούν τότε αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Αθήνα υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών. Η θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων εταιριών (AECOM, Redstone, Bluerock, Colliers, News Agency) είναι ότι η εξασφάλιση του ΟΑΚΑ με τους όρους που έχουν θέσει, προηγείται της ανάμειξης τους στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ