Ντόρα κατά Καμμένου: «Είναι αλήτικος ο τρόπος που πολιτεύεται» [εικόνα] - iefimerida.gr

Ντόρα κατά Καμμένου: «Είναι αλήτικος ο τρόπος που πολιτεύεται» [εικόνα]

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς επεφύλασσε στον Πάνο Καμμένο η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Με ανάρτησή της στο twitter η Ντ. Μπακογιάννη επιτέθηκε με δριμύτητα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ απαντώντας στα όσα είχε νωρίτερα εις βάρος της.

«Η χυδαιολογία και ο αλήτικος τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Καμμένος με αφήνει παγερά αδιάφορη, διότι μου είναι γνωστός (σε λίγο θα τον μάθουν και οι σύντροφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ). Όμως το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Καμμένος είναι επικίνδυνος για τη χώρα» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η χυδαιολογία και ο αλήτικος τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Καμμένος με αφήνει παγερά αδιάφορη, διότι μου είναι γνωστός (σε λίγο θα τον μάθουν και οι σύντροφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ). Όμως το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Καμμένος είναι επικίνδυνος για τη χώρα. ΝΜ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος, ερωτηθείς στη Θεσσαλονίκη για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, εξαπέλυσε πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για σχέσεις με τον ομογενή επιχειρηματία.«Η κα Μπακογιάννη, η υπασπίστρια του κ. Χριστοφοράκου, που όπου υπάρχει offshore, η οικογένειά της είναι από πίσω, μιλάει για τον Σαββίδη» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Η πρώτη τροπολογία με το θέμα της ΣΕΚΑΠ και την παράκληση να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, την έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική ή να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρα Μπακογιάννη Πάνος Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ