Η Μελάνια παραπάτησε, αλλά την κράτησε ο Τραμπ -Σπάνια τρυφερότητα ανάμεσά τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μελάνια παραπάτησε, αλλά την κράτησε ο Τραμπ -Σπάνια τρυφερότητα ανάμεσά τους [βίντεο]

Η στιγμή που ο Τραμπ συγκρατεί την Μελάνια για να μην πέσει (Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για τον γάμο τους. Ομως, όπως φαίνεται, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εκεί για να... κρατήσει την Μελάνια Τραμπ, όταν χρειαστεί.

Η Πρώτη Κυρία παραπάτησε φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος πρόλαβε να τη συγκρατήσει για να μην πέσει.

Οι δυο τους ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο Marine One. Ομως, δεν είναι πάντα εύκολο να περπατά κάποια με ψηλοτάκουνα παπούτσια στο γκαζόν. Η Μελάνια Τραμπ το κατάλαβε από πρώτο χέρι, καθώς κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία της.

Για καλή της τύχη λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο σύζυγός της είχε περάσει το χέρι του γύρω από τη μέση της. Ετσι, την... κρίσιμη στιγμή, πρόλαβε να τη συγκρατήσει. Αμέσως μετά τον αγκάλιασε και εκείνη, σε μία σπάνια επίδειξη τρυφερότητας- δημόσια- ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ