Ο ντελ Πότρο έβαλε «φρένο» στον Φέντερερ -Τερμάτισε το αήττητό του για το 2018 - iefimerida.gr

Ο ντελ Πότρο έβαλε «φρένο» στον Φέντερερ -Τερμάτισε το αήττητό του για το 2018

Ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο (Φωτογραφία: ΑP/ Mark J. Terrill)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό στο Indian Wells υποχρέωσε τον Ρότζερ Φέντερερ στην πρώτη του ήττα για το 2018.

Αν και οι φίλαθλοι στο κορτ υποστήριζαν τον Ελβετό, ο Αργεντινός ήταν τελικά αυτός που σήκωσε το τρόπαιο, κερδίζοντας τον τελικό με 6-4 6-7(8) 7-6(2).

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Φέντερερ έφυγε ηττημένος από το κορτ φέτος, έχοντας πετύχει 17 διαδοχικές νίκες, ανάμεσά τους και την κατάκτηση του 20ου Γκραν Σλαμ της καριέρας του, στο Αυστραλιανό Οπεν.

«Ακόμη τρέμω, είναι τόσο δύσκολο να το περιγράψω, σαν όνειρο», είπε ο ντελ Πότρο αμέσως μετά. «Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό και το κατάφερα έπειτα από όλα τα προβλήματα, τις εγχειρήσεις μου. Δεν πιστεύω ακόμη ότι είμαι εδώ, ότι κέρδισα ένα Masters 1000 και τον Ρότζερ. Είναι εκπληκτικό», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ