Η Kia θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

Η Kia θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στη Νέα Υόρκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Kia επέλεξε την έκθεση της Νέας Υόρκης (ανοιχτή για το κοινό από τις 30 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου) για να παρουσιάσει το καινούργιο κορυφαίο της μοντέλο.

Το οποίο ανάλογα με την αγορά ονομάζεται είτε Κ900, είτε Quoris είτε Κ9, ενώ βέβαια η επιλογή της έκθεσης της αμερικανικής μεγαλούπολης κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, μιας και το μοντέλο είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο στις ΗΠΑ.

Η καινούργια γενιά έχει προκύψει από τη συνεργασία των στούντιο της μάρκας στην Κορέα και την Καλιφόρνια και όπως φαίνεται και από τις teaser φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, θα έχει πιο σύγχρονες γραμμές. Οι οποίες θα συνδυάζονται τόσο με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και χρωμιωμένα στοιχεία, όσο και με τη μάσκα Tiger Nose, που θα ακολουθεί τα πρότυπα αυτής του Stinger.

Ταυτόχρονα πιο μοντέρνο αναμένεται και το εσωτερικό, με την ανεξάρτητη οθόνη του συστήματος infotainment στο κέντρο του.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να συνεχίσει χωρίς αλλαγές και έτσι θα αποτελείται και πάλι από τον V6 των 3.700 κυβικών (311 ίπποι) και τον V8 των 5.000 κυβικών (420 ίπποι), που συνδυάζονται με αυτόματα κιβώτια 8 σχέσεων. Η μόνη διαφοροποίηση θα είναι πιθανότατα και η προσθήκη μια τετρακίνητης έκδοσης στις κλασικές πισωκίνητες.

Η Kia θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στη Νέα Υόρκη | iefimerida.gr 0
Η Kia θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα στη Νέα Υόρκη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KIA αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ