Το...κορίτσι του Πούτιν χαμογελαστή και με τη γούνα της πήγε να ψηφίσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το...κορίτσι του Πούτιν χαμογελαστή και με τη γούνα της πήγε να ψηφίσει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φημολογούμενη αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα άσκησε χθες το εκλογικό της δικαίωμα αρνούμενη να πει ποιος ψήφισε αν και ξεκαθάρισε πως «Θα κερδίσει σίγουρα».

Το...κορίτσι του Πούτιν χαμογελαστή και με τη γούνα της πήγε να ψηφίσει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πανέμορφη 34χρονη πρώην αθλήτρια έφθασε μόνη της σε ένα εκλογικό τμήμα της Μόσχας και μάλιστα, φορούσε ένα χρυσό δαχτυλίδι.

Έδωσε το ρωσικό της διαβατήριο σε μία εκλογική υπάλληλο που την επέπληξε: «Σας περιμένουμε, σας περιμένουμε... και δεν ερχόσασταν» επικρίνοντάς της για το γεγονός ότι δεν ψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Το...κορίτσι του Πούτιν χαμογελαστή και με τη γούνα της πήγε να ψηφίσει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Καμπάεβα, που είναι 31 χρόνια νεότερη του Πούτιν, ζήτησε από την υπάλληλο να της θυμίσει πού πρέπει να ρίξει την ψήφο της. Χαμογελώντας, έριξε την ψήφο της προτού φύγει από το εκλογικό τμήμα.

Το Κρεμλίνο αρνείται πεισματικά πως η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης είναι η κρυφή Πρώτη Κυρία, αλλά οι εικασίες δίνουν και παίρνουν, συμπεριλαμβανομένων και όσων αναφέρουν πως έχουν αποκτήσει και παιδιά.

Το...κορίτσι του Πούτιν χαμογελαστή και με τη γούνα της πήγε να ψηφίσει [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Καμπάεβα, που δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με κανέναν σύντροφο εδώ και μια δεκαετία, παρότι θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ρωσίδες, είναι επίσης πoλύ σφιχτή με την ερωτική της ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ