Η στιγμή που η 6χρονη κόρη της Μπιγιονσέ ποντάρει 19.000 δολάρια για ένα έργο τέχνης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η 6χρονη κόρη της Μπιγιονσέ ποντάρει 19.000 δολάρια για ένα έργο τέχνης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντυμένες στα χρυσά από πάνω μέχρι κάτω παρακολούθησαν χθες το Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες, η Μπιγιονσέ και η κόρη της Μπλου Ίβι.

Και οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν με χρυσά φορέματα ενώ η μικρή Μπλου Ίβι , που φορούσε και χρυσή περούκα, έκλεψε την παράσταση στη δημοπρασία της εκδήλωσης.

Beyoncé & Blue tonight. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on Mar 17, 2018 at 10:26pm PDT

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

A post shared by Beylite (@beylite) on Mar 17, 2018 at 10:11pm PDT

Σε ένα βίντεο που λογικό είναι να έχει γίνει viral, η Μπλου Ίβι αποφάσισε να πάρει μέρος σε μια δημοπρασία έργων τέχνης που φιλοξένησε ο Star Jones, ενώ ο Τζέι Ζι προσπάθησε και απέτυχε να τη σταματήσει από το να κάνει μια προσφορά δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Blue Ivy out here bidding $19,000 for art. *cries in poorness* pic.twitter.com/SBoYL57Upq

Η στιγμή που η 6χρονη κόρη της Μπιγιονσέ ποντάρει 19.000 δολάρια για ένα έργο τέχνης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το Twitter φυσικά αντέδρασε σε αυτήν την αξιολάτρευτη και γελοία κατάσταση. «Η Μπλου Ίβι προσφέρει 19.000 δολάρια για ένα έργο τέχνης. Κλαίει από φτώχεια» έγραψε κάποιος. «Υπάρχει μόνο ένας θρύλος στην οικογένεια Κάρτερ και αυτή είναι η 6χρονη Μπλου Ίβι» ανέφερε ένας άλλος και κάποιος την παρακάλεσε να του πληρώσει τα δίδακτρα των σπουδών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ