Η Αντζελίνα Τζολί θυμάται τα νιάτα της: Εβαφα τα μαλλιά μου με μαρκαδόρους - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί θυμάται τα νιάτα της: Εβαφα τα μαλλιά μου με μαρκαδόρους

Η Αντζελίνα Τζολί (Φωτογραφία: AP/ Vianney Le Caer)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε ήταν μία «πανκ» έφηβη, που έβαφε τα μαλλιά της με μαρκαδόρους. Σημερα, στα 42 της, η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι «αγκαλιάζει» τα σημάδια που αφήνει πάνω της ο χρόνος.

«Κοιτάζω τον καθρέφτη και βλέπω ότι μοιάζω με τη μητέρα μου. Και αυτό με γεμίζει τρυφερότητα. Βλέπω ότι μεγαλώνω και το λατρεύω γιατί σημαίνει ότι είμαι ζωντανή. Ζω και μεγαλώνω», δήλωσε η ηθοποιός στο InStyle.

«Σίγουρα, δεν μου αρέσει να έχω κάποιο σημάδι από την εγκυμοσύνη. Βλέπω τις ατέλειές μου. Αλλά αυτό που βλέπω δεν έχει σχέση με την εμφάνιση. Περισσότερο είναι ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου», συμπλήρωσε.

Στην ίδια συνέντευξη θυμήθηκε τα νιάτα της και αποκάλυψε ότι ως έφηβη έβαφε τα μαλλιά της με μαρκαδόρο. «Ημουν λίγο αγοροκόριτσο. Και τότε ήμουν λίγο πανκ. Τώρα, είναι πολύ σύνηθες να βάφεις τα μαλλιά σου μπλε. Στις μέρες μου, χρησιμοποιούσαμε οξυζενέ και μαρκαδόρο», θυμάται, ενώ πρόσθεσε ότι ως κορίτσι ποτέ δεν της άρεσε να παίζει με καλλυντικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ