Foundation σε κάθε ηλικία -Διάλεξε το κατάλληλο στα 30, στα 40 στα 50 και στα 60 - iefimerida.gr

Foundation σε κάθε ηλικία -Διάλεξε το κατάλληλο στα 30, στα 40 στα 50 και στα 60

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς μεγαλώνουμε όλα πάνω μας σιγά σιγά αλλάζουν. Χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό.

Μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε και να αγκαλιάζουμε όλες αυτές τις αλλαγές και να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση σε κάθε ηλικία. Η επιδερμίδα μας -από την υφή μέχρι και την εμφάνισή της- αλλάζει κι εκείνη. Με την πάροδο του χρόνου, λοιπόν, μεταβάλλονται και οι ανάγκες της. Συνεπώς και οι beauty συνήθειές μας, η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στο πρόσωπο και το σώμα μας πρέπει να προσαρμόζονται σε αυτές τις αλλαγές.

Στόχος να αναδεικνύονται τα πιο όμορφα και δυνατά χαρακτηριστικά μας και να δείχνουμε λαμπερές σε κάθε ηλικία. Δεν είναι, όμως, μόνο τα skin care προiόντα που πρέπει να αντικατασταθούν αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ, όπως είναι το foundation. To μεικ απ είναι απαραίτητο σε οποιοδήποτε μακιγιάζ, ωστόσo, είναι από αυτά που πρέπει να αλλάζουν συχνά. Η επιδερμίδα χρειάζεται διαφορετική κάλυψη στα 20, στα 30, στα, 40 και μετά, για να δείχνει όμορφη και το μακιγιάζ σας όσο πιο φυσικό και κομψό.

To κατάλληλο foundation στα 30, στα 40 στα 50 και στα 60 σου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FOUNDATION μακιγιάζ BEAUTY TIP
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ