Tόσο καιρό κόβουμε τα σταφύλια λάθος -Αυτός είναι ο σωστός τρόπος - iefimerida.gr

Tόσο καιρό κόβουμε τα σταφύλια λάθος -Αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σταφύλι είναι διουρητικό, πλούσιο σε νερό και φυτικές ίνες. Περιέχει μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο και φώσφορο, καθαρίζει το συκώτι και τα έντερα.

Το σταφύλι κυρίως λόγω του καλίου που περιέχει σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει τη διούρηση και καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών, διατηρώντας την αρτηριακή πίεση σε χαμηλά επίπεδα. Θεωρείται η κυριότερη τροφή αποτοξίνωσης. Μας αρέσουν τα σταφύλια, καθώς είναι ένα δροσερό φρούτο που τρώγεται εύκολα.Ένα τσαμπί σταφύλια είναι ένα ιδανικό και υγιεινό σνακ, για πριν ή μετά το γεύμα.

Ωστόσο, τόσα χρόνια κανείς μας σχεδόν δεν τα κόβει αλλά τα τρώει όπως είναι. Τι θα έλεγες όμως αν αυτό σου λέγαμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει και τόσο καιρό τα τρώμε με λάθος τρόπο;

Ο σώστος τρόπος να κόβεις τα σταφύλια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σταφύλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ