Κικίλιας: Ολα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά και σε βάρος της χώρας μας - iefimerida.gr

Κικίλιας: Ολα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά και σε βάρος της χώρας μας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη για την αποτυχία στα εθνικά θέματα βαραίνει το σύνολο της κυβέρνησης και τον κ Τσίπρα προσωπικά.

Σημείωσε ότι όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά εις βάρος της χώρας μας καθώς δεν υπάρχει ενιαία εξωτερική πολιτική και σοβαρή στάση.

Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να υπάρχει η απάντηση που θέλουμε στα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας γιατί η κυβέρνηση είναι διχοτομημένη ή ακόμα και τριχοτομημένη και έδωσε το παράδειγμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού που έχουν διαφορετικές απόψεις.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρόεδρου της ΝΔ στην Αμερική είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με κορυφαίους αξιωματούχους και υποστήριξε τα ελληνικά θέματα, επισημαίνοντας την αδιάλλακτη τουρκική θέση και τονίζοντας ότι ο μόνος σταθερός πόλος γεωστρατηγικά στα Βαλκάνια είναι η Ελλάδα.

Είπε ότι διανύουμε την 18η μέρα που η ελληνική κοινωνία βλέπει τους στρατιωτικούς σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και ότι η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών είναι ζήτημα ανθρώπινο και ζήτημα τιμής για τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κικίλιας Έλληνες στρατιωτικοί ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ