Τσίπρας σε Φώφη: Δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Φώφη: Δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας σε Φώφη: Δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του απάντηση αλλά και το στίγμα του, έδωσε ο πρωθυπουργός στη Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο του άτυπου αλλά δημόσιου ντιμπέιτ που διεξάγεται τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα με το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής από τη μια, και το προοδευτικό φόρουμ από την άλλη.

Ο κ.Τσίπρας απευθυνόμενος ουσιαστικά στην επικεφαλής του Σοσιαλιστικού χώρου στην Ελλάδα, υποστήριξε ότι η πρόσδεση της Σοσιαλδημοκρατίας στο άρμα των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων στην Ευρώπη όπου δοκιμάστηκε οδήγησε σε κατακερματισμό το Σοσιαλδημοκρατικό χώρο και κάλεσε τους Σοσιαλιστές να μην τηρούν ίσες αποστάσεις από την Αριστερά (τον ΣΥΡΙΖΑ) δηλαδή και την συντηρητική παράταξη (τη ΝΔ).

«Η ανασυγκρότηση της συμμαχίας περνά μέσα από επιλογές και δυνάμεις τις σοσιαλδημοκρατίας και στον εν εξελίξει ανταγωνισμό δε μπορεί να υπάρξουν ίσες αποστάσεις, ανάμεσα στο συντηρητικό και το προοδευτικό στρατόπεδο σε επίπεδο Ευρώπης" ανάφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός συμπληρώνοντας ότι : "Τα διακυβεύματα της επόμενης ημέρας δεν επιτρέπουν μια τέτοια λογική"».

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η απάντηση της Φ.Γεννηματά που θα κλείσει με τοποθέτησή της το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Φώφη Γεννηματά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ