Αφθονη μπύρα και φαγητό -Τα μαγαζιά της Αθήνας που ντύνονται στα πράσινα και γιορτάζουν την St Patrick's Day [εικόνες] - iefimerida.gr

Αφθονη μπύρα και φαγητό -Τα μαγαζιά της Αθήνας που ντύνονται στα πράσινα και γιορτάζουν την St Patrick's Day [εικόνες]

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη γιορτή των Ιρλανδών για την επέτειο θανάτου του Αγίου Πατρικίου γιορτάζεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου.

Η ημέρα, που είναι εθνική αργία για τους Ιρλανδούς που διοργανώνουν παρελάσεις και φεστιβάλ, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Κάπως έτσι, βλέπουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να φορούν πράσινα καπέλα και T-Shirts και να ζωγραφίζουν τριφύλλια σε μέρη του σώματός τους για να τιμήσουν τον Αγιο. Φυσικά, από τους εορτασμούς δεν λείπει η μπύρα, η οποία ρέει άφθονη.

Σε ιρλανδικούς ρυθμούς κινείται και η Αθήνα με παμπς να τιμούν δεόντως την ημέρα. Σε περίπτωση που θέλετε να γιορτάσετε και εσείς φορέστε κάτι πράσινο και ετοιμαστείτε.

James Joyce

Στο Μοναστηράκι βρίσκεται μία από τις πιο γνωστές παμπ της πόλης, η οποία έχει πάρει το όνομά της από τον James Joyce, έναν από τους σημαντικότερος λογοτέχνες του 20ου αιώνα. Για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου εκτός από μπύρα θα μπορείτε να απολαύσετε και live μουσική.

Άστιγγος 12, Θησείο

Αφθονη μπύρα και φαγητό -Τα μαγαζιά της Αθήνας που ντύνονται στα πράσινα και γιορτάζουν την St Patrick's Day [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Berlin by 5 drunk men

Εδώ, γιορτάζουν με κάθε τιμή και λαμπρότητα την ημέρα αυτή. Γκάιντες και βιολιά θα σας πάρουν το μυαλό, ενώ έχουν μεριμνήσει για δώρα και μπλούζες.

Τιμοθέου 8, Αθήνα

Molly Malone's

Οι μπυρολάτρεις την γνωρίζουν και την τιμούν και την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου θα είναι ξανά εκεί. Η μπύρα θα περνά από τραπέζι σε τραπέζι, ενώ τα δωρεάν καπέλα θα δίνουν το δικό τους ύφος στο μαγαζί.

Γιαννιτσοπούλου 8, Γλυφάδα

Αφθονη μπύρα και φαγητό -Τα μαγαζιά της Αθήνας που ντύνονται στα πράσινα και γιορτάζουν την St Patrick's Day [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Arch Beer House

Το μοναδικό Arch αποτελεί στέκι και σήμερα γιορτάζει. Η ζεστή του ατμόσφαιρα κάνει τη γιορτή ακόμη καλύτερη, με το πάρτι να έχει ήδη ξεκινήσει.

Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι

O'Connell's Irish Pub

Στην ακτή Μιαούλη του Πειραιά, ο Αγιος Πατρίκιος γιορτάζει με live Ιρλανδική μουσική με τα συγκρότημα Solastas και Beer for Breakfast, ενώ φροντίζει και για τη γεύση σας καθώς παρέχει παραδοσιακή σούπα.

Ακτή Μιαούλη 79, Πειραιάς

Αφθονη μπύρα και φαγητό -Τα μαγαζιά της Αθήνας που ντύνονται στα πράσινα και γιορτάζουν την St Patrick's Day [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Πατρίκιος μπυραρίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ