5 πράγματα που συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι που είναι καιρό μαζί -Σύμφωνα με την επιστήμη - iefimerida.gr

5 πράγματα που συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι που είναι καιρό μαζί -Σύμφωνα με την επιστήμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σχέσεις που έχουν διάρκεια στον χρόνο μπορεί να προκαλέσουν έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης στο ζευγάρι, σύμφωνα με την επιστήμη.

Η συνύπαρξη με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Βασικά αλλάζει εσάς τους ίδιους.

Μάλλον κάτι ήξεραν οι παλιοί όταν έλεγαν «με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις». Που σημαίνει ότι μετά το πέρασμα του χρόνου τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί αποκτούν κάποια χαρακτηριστικά που τους δένουν ακόμα περισσότερο.

1. Αρχίζουν να μοιάζουν μεταξύ τους με τον καιρό

Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι όσα περισσότερα χρόνια είναι μαζί ένα ζευγάρι, τόσο περισσότερο μοιάζουν. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όταν τα ζευγάρια ζουν μαζί επί πολλά χρόνια, εμφανίζουν μεγαλύτερη ομοιότητα στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Διαβάστε τέσσερα ακόμα πράγματα που συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι που είναι καιρό μαζί, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι σχέσεις έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ