Η Μέι απαντά στα αντίποινα του Πούτιν: Δεν θα ανεχθούμε ποτέ μια απειλή κατά της ζωής των Βρετανών πολιτών - iefimerida.gr

Η Μέι απαντά στα αντίποινα του Πούτιν: Δεν θα ανεχθούμε ποτέ μια απειλή κατά της ζωής των Βρετανών πολιτών

Η Τερέζα Μέι (Φωτογραφία: AP/ Simon Dawson)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαθαίνει η διπλωματική κρίση μεταξύ Λονδίνου και Μόσχας, στον απόηχο της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα, επί βρετανικού εδάφους.

Επειτα από την ανακοίνωση των αντιποίνων από το Κρεμλίνο- απελαύνει από τη Μόσχα 23 Βρετανούς διπλωμάτες, όσους Ρώσους είχε ανακοινώσει το Λονδίνο ότι θα διώξει από τη βρετανική πρωτεύουσα- η Τερέζα Μέι έστειλε μήνυμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν από το συνέδριο του κόμματός της.

«Η Βρετανία δεν θα ανεχθεί ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών», τόνισε ενώ κατηγόρησε τη Μόσχα για καταφανή παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

«Πολλοί Ρώσοι έκαναν πατρίδα τους αυτή τη χώρα. Και εκείνοι που συμμορφώνονται με τους νόμους μας και συνεισφέρουν στην κοινωνία μας είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Αλλά δεν θα ανεχθούμε ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών και άλλων επί βρετανικού εδάφους, από τη ρωσική κυβέρνηση», προειδοποίησε.

Σε ό,τι αφορά τα αντίποινα της Μόσχας, δήλωσε ότι περίμενε αυτή την κίνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν Τερέζα Μέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ