Γιακουμάτος: Ενα «Grexit» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα καταστρέψει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Γιακουμάτος: Ενα «Grexit» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα καταστρέψει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ενδεχόμενη αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχει ως συνέπεια να καταστραφεί οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε αντίθετος με τη διακοπή του πρωταθλήματος. «Και άλλες φορές διεκόπη το πρωτάθλημα και δεν πετύχαμε τίποτα. Θα καταστρέψουμε οριστικά το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά η «αθλητική βιομηχανία» θα χρεοκοπήσει. Από την άλλη πρέπει να γίνει κάτι, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Προτείνω την συγκρότηση μιας διακομματικής επιτροπής, που μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο θα προτείνει λύσεις για το ζήτημα», συμπλήρωσε μιλώντας στο ΑΠΕ.

Αναφερόμενος στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, τόνισε ότι η φροντίδα της πολιτείας «είναι να τους φέρει γρήγορα πίσω και όχι να παρακολουθούμε δημόσια τις εσωτερικές διαφωνίες της κυβέρνησης».

Εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα ελληνοτουρκική φιλία. «Ποτέ όμως δεν είχε υπάρξει αυτή η ένταση, οι τόσο έντονες φραστικές προκλήσεις και οι τόσο άμεσες απειλές εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι προτίμησε την οδό των μυστικών διαπραγματεύσεων, των αιφνιδιαστικών λύσεων, της μονομερούς διαπραγμάτευσης. «Διέσπασε το εθνικό μέτωπο», τόνισε.

Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομία, δήλωσε υπέρ της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης που θα βοηθήσει και στο επιτόκιο δανεισμού της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ