Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη στην πορεία μας προς τα πλέι οφ» - iefimerida.gr

Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη στην πορεία μας προς τα πλέι οφ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σημασία του αποψινού «διπλού» του Παναθηναϊκού στην πορεία της ομάδας προς τα πλέι οφ της Euroleague, στάθηκε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη που πετύχαμε», είπε αρχικά ο Καταλανός και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά γρήγορα, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση. Ακόμα κι αν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πολύ την εικόνα μας. Παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και ήμασταν πολύ πιο αποτελεσματικοί. Αξίζαμε να κερδίσουμε, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς στην πορεία μας προς τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε αποτελεσματικοί και να πετύχουμε τα ελεύθερα σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έξι λάθη, αλλά και μεγάλη αστοχία που έδωσε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μόλις δυο λάθη, παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί στα ελεύθερα σουτ που είχαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάβι Πασκουάλ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ