NΔ: Tην ίδια ημέρα Τσίπρας και Φρουζής ζητούσαν να μην μειωθούν οι τιμές στα φάρμακα - iefimerida.gr

NΔ: Tην ίδια ημέρα Τσίπρας και Φρουζής ζητούσαν να μην μειωθούν οι τιμές στα φάρμακα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πυρά στο Μέγαρο Μαξίμου επιστρέφει η ΝΔ η οποία με μία άκρως δηκτική ανακοίνωση επιτίθεται στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως, καθημερινά πλέον, εφευρίσκουν και νέες «αποκαλύψεις» για την υπόθεση της Novartis.

Προσθέτουν, ωστόσο δε, πως «η μόνη ουσιαστική αποκάλυψη έμελλε να είναι πραγματικός κόλαφος για τον κ. Τσίπρα» καθώς, όπως τονίζουν, την ίδια μέρα (23 Νοεμβρίου του 2013) που ο κ. Φρουζής ζητούσε με συνέντευξη Τύπου την απόσυρση τροπολογίας της κυβέρνησης της ΝΔ την μείωση της τιμής των φαρμάκων, ο κ. Τσίπρας παραχώρησε και εκείνος έκτακτη συνέντευξη τύπου ζητώντας ακριβώς το ίδιο, να μην μειωθούν οι τιμές στα φάρμακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Οι Κλουζώ του ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοσιογραφικές τους παραφυάδες, εφευρίσκουν καθημερινά πλέον και νέες “αποκαλύψεις” για τη Novartis. Το τραγελαφικό όμως είναι ότι η μόνη ουσιαστική αποκάλυψη έμελλε να είναι πραγματικός κόλαφος για τον κ. Τσίπρα. Την ίδια μέρα (26 Νοεμβρίου του 2013) που ο κ. Φρουζής ζητούσε με ανακοίνωση την απόσυρση τροπολογίας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την μείωση της τιμής των φαρμάκων, ο κ. Τσίπρας παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ζητώντας ακριβώς το ίδιο. Να μην μειωθούν οι τιμές στα φάρμακα. Άραγε τι έχει να πει για αυτή τη “σύμπτωση” ο κατά τα άλλα λαλίστατος κυβερνητικός συκοφάντης;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Τσίπρας Φρουζής Novartis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ