Λονδίνο: Στις 20 Μαρτίου απελαύνονται οι Ρώσοι διπλωμάτες - iefimerida.gr

Λονδίνο: Στις 20 Μαρτίου απελαύνονται οι Ρώσοι διπλωμάτες

Τερέζα Μέι (Φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 20 Μαρτίου θα αναχωρήσουν από τη Μεγάλη Βρετανία οι 23 Ρώσοι διπλωμάτες μετά την εντολή της Τερέζα Μέι, εξαιτίας της δηλητηρίασης του πρώην Ρώσου κατασκόπου, Σεργκέι Σκρίπαλ.

«Μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους, μιλάμε για περίπου 80 άτομα», δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στο Ηνωμένο Βασίλειο, Αλεξάντερ Γιακοβένκο ο οποίος έκανε και την ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, η ρωσική εξεταστική επιτροπή ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τη δηλητηρίαση της κόρησ του πρώην Ρώσου κατασκόπου Σεργκέι Σκρίπαλ.

Οπως σημειώνεται, η επιτροπή είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τους Βρετανούς συναδέλφους της για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Νωρίτερα, ο Σεργκέι Λαβρόφ επιβεβαίωσε πως η Μόσχα θα αντιδράσει, προσθέτοντας πως η χώρα του «έχει σταματήσει να δίνει βάση στους ισχυρισμούς εναντίον της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ