Η κόρη της Eλενας Ναθαναήλ σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Eλενας Ναθαναήλ σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν 4 Μαρτίου του 2008 όταν η Έλενα Ναθαναήλ έφυγε από τη ζωή.

10 χρόνια μετά, η κόρη της, Ίνκα Τσαγκάρη και οι φίλοι της οργάνωσαν ένα απογευματινό μνήμης σε εκείνη: στη γυναίκα που άφησε το ισχυρό αποτύπωμά της στον κινηματογράφο και το θέατρο, την σταρ, το style icon που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Μαρτίου, στο Θέατρο Σταθμός, σε ένα τραπέζι ενώθηκαν άνθρωποι που την αγάπησαν και μίλησαν για εκείνη. Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν κυρίως οι δικοί της άνθρωποι αλλά και κόσμος που την γνώριζε μόνο μέσα από τις ταινίες της. Το αφιέρωμα έγινε στα πλαίσια μιας σειράς (συν)ομιλιών του δημοσιογράφου Θανάση Νιάρχου με διακεκριμένους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών με τίτλο «Κάθε Πέμπτη Κύριε Νιάρχο». Για την Έλενα Ναθαναήλ μίλησαν ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοίτης, ο Ντίνος Πετράτος, ο Λάκης Κομνηνός και βέβαια η κόρη της, Ίνκα.

Σήμερα, η Ίνκα Τσαγκάρη ζει με τις αναμνήσεις της μητέρας της και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκίνησε με τα λόγια της. Όπως η ίδια ανέφερε, η Έλενα Ναθαναήλ θα είναι η «καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερή της φίλη».

Δείτε την κόρη της Έλενας Ναθαναήλ σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ