Ξένια (Rec): Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor - iefimerida.gr

Ξένια (Rec): Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις σκέψεις τις και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο Survivor αποκάλυψε η Ξένια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας στο περιοδικό «People» η τραγουδίστρια των REC είπε: ««Ήξερα πως θα γυρίσω σπίτι, αλλά και στην δουλειά μου. Επίσης, μου είχαν λείψει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι. Παρέμεινα στο Survivor ενάμισι μήνα. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα. Μάλιστα, πριν φύγει η Ελένη Χατζίδου από το Survivor, της είχα ζητήσει να μεταφέρει στους Rec στην Ελλάδα την επιθυμία μου να μην με στηρίξουν σε περίπτωση που βγω προτεινόμενη για αποχώρηση».

Όσον αφορά στο γεγονός πως τα ελληνικά της δεν ήταν άπταιστα και στο αν αυτό της δημιούργησε πρόβλημα, η Ξένια απάντησε: «Προς Θεού, ποτέ δεν μου έκαναν bullying στο Survivor γιατί δεν μιλούσα καλά τα Ελληνικά. Το γεγονός, όμως, πως τα ελληνικά μου δεν ήταν τόσο καλά, το διαπίστωσα μετά τις ψηφοφορίες, όταν έβλεπα τους υπόλοιπους να έχουν πιο διπλωματικό λόγο από τον δικό μου. Ορισμένες φορές, δεν μπορούσα να διατυπώσω αυτό που ήθελα με τις σωστές λέξεις. Και αυτό ίσως να παρεξηγήθηκε ορισμένες φορές».

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Mar 1, 2018 at 12:17am PST

Σκέφτηκε όμως ποτέ το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς; « «Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή, γιατί μου είχαν πει πως δεν θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα. Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο Survivor, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, εκείνη τη μέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν θα ξαναπήγαινα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξένια Rec Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ