Νέο σενάριο: «Φύτεψαν» το δηλητήριο στη βαλίτσα της κόρης του Ρώσου κατασκόπου, πριν φύγει από τη Μόσχα - iefimerida.gr

Νέο σενάριο: «Φύτεψαν» το δηλητήριο στη βαλίτσα της κόρης του Ρώσου κατασκόπου, πριν φύγει από τη Μόσχα

Η Γιούλια Σκρίπαλ με τον πατέρα της Σεργκέι (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σενάριο να τοποθετήθηκε ο νευροτοξικός παράγοντας που δηλητηρίασε τον Ρώσο πρώην πράκτορα στη βαλίτσα της κόρης του, πριν αναχωρήσει από τη Μόσχα θεωρούν πλέον ως επικρατέστερο οι βρετανικές Αρχές.

Η κόρη του Σεργκέι Σκρίπαλ, Γιούλια ήρθε να τον επισκεφθεί μια εβδομάδα προτού βρεθούν αμφότεροι αναίσθητοι σε παγκάκι στο κέντρο του Σάλσμπερι, και μεταφερθούν σε νοσοκομείο, όπου παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

Νέο σενάριο: «Φύτεψαν» το δηλητήριο στη βαλίτσα της κόρης του Ρώσου κατασκόπου, πριν φύγει από τη Μόσχα  | iefimerida.gr 0

Ανώτερες πηγές των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών φέρονται να έχουν πειστεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, ότι ο νευραπαραλυτικός παράγοντας Novichok τοποθετήθηκε στη βαλίτσα της 33χρονης, σε ρούχα, καλλυντικά ή κάποιο δώρο, κι ότι την άνοιξε στη Βρετανία, πράγμα που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο τον εντοπισμό των δραστών, καθώς δεν χρειάστηκε καν να πατήσουν το πόδι τους σε βρετανικό έδαφος.

Νέο σενάριο: «Φύτεψαν» το δηλητήριο στη βαλίτσα της κόρης του Ρώσου κατασκόπου, πριν φύγει από τη Μόσχα  | iefimerida.gr 1

Γεγονός είναι, ωστόσο, ότι οι Αρχές έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής διάφορα σενάρια, από το να ψέκασαν οι δράστες με σπρέι τον Σκρίπαλ και την κόρη του, ή να έριξαν το δηλητήριο στο φαγητό τους, μέχρι να το τοποθέτησαν σε ανθοδέσμη που άφησε στον τάφο της γυναίκας του ή στη χειρολαβή της κόκκινης BMW του. Και μέχρι στιγμής οι έρευνες ως προς το πώς δηλητηριάστηκαν ο πρώην διπλός πράκτορας κι η 33χρονη παραμένουν στο σκοτάδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ