Επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα στην Αθήνα -Μετά από πρόσκληση Παυλόπουλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα στην Αθήνα -Μετά από πρόσκληση Παυλόπουλου [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα θα έρθει ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ στις 7 και 8 Μαΐου.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έλαβε πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και απάντησε θετικά παρ΄όλο που το παλάτι θα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Συγκεκριμένα, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του πριγκιπικού ζεύγους, όπου εκτός από την πολιτική ηγεσία θα παρευρεθεί και η αφρόκρεμα της Αθήνας.

Επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα στην Αθήνα -Μετά από πρόσκληση Παυλόπουλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βέβαια δεν θα υπάρξει επίσημη υποδοχή στην Ηρώδου Αττικού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι αρχηγός κράτους.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ επισκέπεται την Ελλάδα.

Συχνά ταξιδεύει ανεπίσημα στο Άγιο Όρος, προσπαθώντας όσο μπορεί να μην γίνεται αντιληπτός, αλλά και στην Κέρκυρα όπου σχεδόν κάθε χρόνο κάνει διακοπές με την Καμίλα.

Επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα στην Αθήνα -Μετά από πρόσκληση Παυλόπουλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του Πρίγκιπα Κάρολου, Φίλιππος είναι Ελληνας, αλλά δεν επισκέφτηκε ποτέ την χώρα μας, με κύριο λόγο πως ο πατέρας του Ανδρέας συνελήφθη και καταδικάστηκε για τις ευθύνες που το προσδόθηκαν για την μικρασιατική καταστροφή.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε θάνατο, αλλά εν τέλει δεν εκτελέστηκε ποτέ λόγω μεσολάβησης της βρετανικής κυβέρνησης μέσω του Άγγλου πλοιάρχου Τάλμποτ.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Star/ Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ