Εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά -Επιτέθηκαν στην καθηγήτρια Μαίρη Μπόση [εικόνες] - iefimerida.gr

Εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά -Επιτέθηκαν στην καθηγήτρια Μαίρη Μπόση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στο Πανεπιστήμιο Πειραιά έκαναν το πρωί κουκουλοφόροι.

Περίπου 10 άτομα εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, σε αίθουσα όπου έκανε μάθημα η καθηγήτρια Μαίρη Μπόση. Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην καθηγήτρια περιλούζοντάς την με μπογιές, ενώ την απείλησαν ότι την επόμενη φορά «θα πάθει χειρότερα»!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΘΕΜΑ 104,6 επικοινώνησε με την κυρία Μπόση, η οποία είπε: «Δεν με χτύπησαν. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Η αίθουσα έγινε χάλια με τις μπογιές και χρειάστηκε να διακόψουμε το μάθημα. Ήταν μια μικρή ομάδα που εισέβαλε, δεν μας είπαν ποιοι ήταν, ήταν μία από τις συνηθισμένες επιθέσεις».

Οι κουκουλοφόροι μπήκαν στην αίθουσα εν ώρα μαθήματος και σήκωσαν πανό, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι ίδιοι σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Την επίθεση έκαναν αναρχικοί «σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους που διώκονται ως “ατομικοί τρομοκράτες”.»

Οπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «κατά την διάρκεια της παρέμβασης διακόπηκε το μάθημα, φωνάχτηκαν συνθήματα, ανοίχτηκε πανό, πετάχτηκαν τρικάκια, διαβάστηκε και μοιράστηκε το κείμενο που ακολουθεί. Τέλος αναγνωρίζοντας την προσφορά της κυρίας Μαρίας Μπόση στην "αντιτρομοκρατική" πολιτική φροντίσαμε για τον καλλωπισμό της, αφού την περιλούσαμε με χρώματα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ